Header graphics image

SANGTIMER

Ønsker du å ta sangtimer? Ta kontakt på epost eller ring +47 482 23 449

Kjapp oppdatering

Oioioi, og jeg som hadde store planer om å blogge ofte, ja til og med hver dag. Men nå har det jo gått over tre måneder og de har gått jammen fort. Her er iallefall noen ord:

Jeg startet året med å være med Det Norske Solistkoret. Jeg var veldig nysgjerrig på hvordan det ville være å synge i koret og hvordan å synge med skolert soliststemme i et kor!!?? Men det har vært veldig lærerikt å få vært med på prosjektnene. For et knallkor!! I begynneslen ble jeg nok litt sliten i stemmen, men fant fort min “klangplass”. Det var også veldig gøy å være solist på Salme 121 av Fartein Valen på konserturne’ene. Jeg ser allerede frem til neste prosjekt i august med koret. Da skal vi til Bodø og synge Skapelsen av Haydn.

Rett etter påske gjorde jeg Operacafe i Drammen (musikken venner) sammen med Njål Sparbo og Gunnar Sama, noe som var riktig hyggelig! Ellers er jeg igang med privattimer med Randi Stene i København.

Operetteaften på Biri er jo så hyggelig. Mitt ønske er å kunne ta med meg en mannelig sanger, men dette er et økonomisk spm…….så hvis enda fler finner veien til Sigstad så blir det duetter for alle penga:-)))

I mai gjør jeg igjen konsert med Gunnar Sama. Vi gjør sanger av Medtner og Delius!

Og i sommer blir det Opera Work Shop på DNO! Følg med!

Legg inn en kommentar

*

*